Barnas Skidag 20, januar 2024

Postet av Lygna Skisenter den 11. Jan 2024

Barnas skidag 20. januar

Når Lygna Skisenter arrangerer mesterskap eller andre store renn, ønsker vi i tillegg å legge til rette for skiaktiviteter for barn. Dette har vi holdt på med siden NM i 2017.  Slik blir det også i vinter.

Arrangementet i år lar seg gjennomføre takket være godt samarbeid med Varig Hadeland Forsikring og Hadeland Videregående skole.

Tidligere har vi gjennomført slike arrangement i samarbeid med grunnskolen. Nå legges arrangementet til lørdag 20. januar. Vi er derfor avhengig av at foreldre tar med barn opp i anlegget i år.

Du kommer til området ved å benytte innkjøringa til skisenteret. Sier du fra om at du skal på Barnas skidag kommer du gratis inn. 

Eget skileikanlegg blir opparbeidet like sør for stadion. Her vil det være tilrettelagt for flere ski og snø-aktiviteter.   Elever fra idrettslinja ved Hadeland videregående skole har ansvar for opplegget som vil gå parallelt med NC-cuprenn for junior. 

Aktivitetene vil være spesielt rettet mot barn opp til 12 år. 
 Det vil være bakker med kuler, svinger og hopp og andre artige øvelser. Elever fra idrettslinja vil være veiledere og instruktører. Det er deltakerpremie til alle.

Arrangementet gjennomføres i perioden 12.00 – 14.00.
Vi håper å se mange barn og voksne i skileikanlegget lørdag 20. januar! 

Velkommen til Barnas skidag!
 

Hilsen Edvin Straume, leder av Barnas Skidag  

 

SPONSOR FOR BARNAS SKIDAG 2024:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.