Jr. / U23 VM er over

Postet av Lygna Skisenter den 28. Feb 2022

Ei vellykket uke med langrenn på Lygna Skisenter er over med mange fine konkurranser og verdige vinnere. Fornøyde løpere, ledere og trenere og vi er fornøyd med flotte bilder og kommentarer på NRK.   

 Vi har hatt ei fantastisk Pressegruppe som har lagt ut en mengde bilder, videoer og informasjon på sosiale media - som Instagram og Facebook (Skifest på Lygna) i tillegg til å ta seg av pressefolk fra inn- og utland.

Ingen frivillige, ingen VM- en stor takk til ALLE som har bidratt.   

Det er lagt ned en helt enorm innsats fra alle frivillige og takket være  alle de som har stilt opp, så har vi greid å gjennomføre et internasjonalt mesterskap av høy kvalitet.  Vi er stolte over den jobben som er gjort både før, under og nå i etterkant av mesterskapet.

Ønsker du å se resultatlister - trykk her

Det er store kontraster i verden akkurat nå. På Lygna har vi denne uka utøvere fra hele verden på ski-VM for jr./U23, deriblant et team fra Ukraina. 
Slik situasjonen er i deres hjemland nå, ser det ikke ut som ukrainerne kan reise hjem når mesterskapet er over. Dette er tragisk og helt ubegripelig. Lygna skisenter som arrangør av VM har de siste dagene fått mange forespørsler fra folk som er på Lygna om hvordan man kan bidra. 
Med varme og raushet har folk tilbudt både hus og hytter slik at det ukrainske laget skal slippe å tenke på det. 
Lygna skisenter og Norges Skiforbund ønsker, sammen med alle dere som har lyst, å gi et økonomisk bidrag til det ukrainske laget, slik at de slipper den økonomiske bekymringen som de nå har. Derfor har vi opprettet en Spleis. Disse pengene vil gå via Norges Skiforbund direkte til det ukrainske teamet som er på VM på Lygna nå. 
Tusen takk for alle bidrag fra norske og internasjonale givere!🇺🇦

Kan være et bilde av tekstLiv Lundberg, Morten Dalby og 139 andre

15 kommentarer
92 delinger
LikerKommenter


DelKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.