Junior- og U23 VM 2022 på Lygna - 22.- 27. februar.

Postet av Lygna Skisenter den 13. Feb 2022

Verdens beste juniorer og U23 løpere kommer til Lygna 22.- 27. februar. Det er gratis inngang for publikum. Det er også et rikelig kiosktilbud for alle publikummere som kommer.

Det er parkering nær arena, og det er egne områder for publikum. Arrangørene lover alle som kommer på Lygna under VM god lokal mat, med lokale pølser og den populære «Lygna-burgeren». Vafler stekes på stadion, rett fra vaffeljernet. Det blir tre kiosker som plasseres slik at publikum enkelt kan få kjøpt forfriskninger. I tillegg til lokal kortreist mat blir det varmt og kaldt drikke, frukt og sjokolade.

Det er fremtidens skiløpere får prøve seg i det fantastiske anlegget på Lygna siste uka i februar. Om noen år kan det være disse deltakerne som dominerer i verdenstoppen.

– Endelig kan vi nå se framover og ønske alle hjertelig velkommen til Lygna for å se verdens beste junior og U23 løpere i aksjon. Vi tror folk lengter etter å komme seg ut og være litt sosiale. På Lygna har vi god plass så vi håper på folkefest, forteller lokal leder for organisasjonskomiteen, Terje Nilsen.

Den 22.-23. februar er det juniorene som går 15/30 km fellesstart fri teknikk og stafett, mens U23-VM starter torsdag 24. februar med 10/15 km klassisk. Fredag går juniorene 5 og 10 km klassisk før U23-løperne går sprint lørdag. Søndag avsluttes mesterskapet med sprint for juniorene og miksstafett for U23-løperne.

SE PROGRAMMET HER

Les vår digitale VM-avis - HER
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.