Junior NM 2025 til Lygna

Postet av Lygna Skisenter den 28. Apr 2023

Lygna Skisenter er tildelt junior-NM 2025. Dette besluttet nylig styret i Norges Skiforbund.

Junior-NM vil i 2025 bli arrangert på Lygna. Senenst ble det arrangert et vellykket ski-NM 2022 på Lygna, og de siste årene er det blitt arrangert en rekke mesterskap og renn. Dette viser at arrangøren og anlegget håndterer de største langrennsarrangementene i Norge.

– Vi er veldig glad for å bli tildelt junior-NM. Dette er et arrangement som vi tidligere ikke har arrangert på Lygna. Vi gleder oss til å ta imot Norges beste juniorer, og vi håper på stor deltakelse, sier rennleder, Terje Nilsen.

Det var stor konkurranse om å arrangere junior-NM i 2025, der flere klubber søkte om å få mesterskapet. Det er Lygna Skisenter som formelt er arrangør (7 klubber).

– Lygna Skisenter har de senere årene vist stor interesse i å arrangere alle typer langrennsarrangement, og nå står junior NM for tur. Norges Skiforbund Langrenn setter stor pris på en søkervillig og god arrangør som på Lygna, forteller arrangementsansvarlig i Norges Skiforbund Langrenn, Erik Husby.
Nykjørte løyper

Postet av Lygna Skisenter den 27. Apr 2023

Nykjørte Løyper

der det er greit å kjøre har Øståsen Skiløyper kjørt noen løyper i dag - sjekk løypestatus på Øståsens Skiløypers hjemmeside
Sesongens siste renn

Postet av Lygna Skisenter den 12. Apr 2023

RESULTATER: Klikk her


Sesongens siste renn

Lørdag 15, april kl.11.00 er det klart for sesongens siste renn på Skisentreret - Varig Hadelandsmesterskapet 2023.