Barnas Skileker

Postet av Lygna Skisenter den 14. Feb 2023

Barnas skileker kommer til Lygna Skisenter søndag 26. februar.

Et unikt vinterkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

 275 deltagere og et yrende liv på Skisenteret i dag.   Vel gjennomført med hjelp av Brandbu IF

- Dette er et lavterskeltilbud for alle barn. Dette er ikke kun for de barna som allerede er aktive på ski eller har foreldre som er det. Alle er velkomne til oss, sier Hans Jørgen Kvåle rennleder for Barnas skileker på Lygna Skisenter.

 

Menneskene bak Barnas skileker har i mange år drevet sykkelsportens viktigste rekrutteringsarena, Tour of Norway for kids, et konsept som har samlet opp mot 20 000 barn årlig over hele landet. Nå er de i gang med tredje sesongen av Barnas skileker. Som medarrangør på Lygna Skisenter har de fått meg seg Brandbu IF som står for den lokale forankringen.

 

- Barnas skileker skal være et sted hvor barn kan møtes og oppleve lek, samhold, idrettsglede og mestring på ski uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for ski og utendørsaktivitet generelt blant barn i området, sier rennleder Hans Jørgen Kvåle.

 

I løpet vinteren av 2023 skal Barnas skileker besøke opp mot 50 små og store steder over hele Norge, fra Tromsø i nord til Evje i sør. Det er gratis å delta og alle får premier. Barnas skileker tilbyr også utlån av ski, staver og støvler til de som har behov for det.

- Dette er helproffe arrangementer som gjør at barna føler de deltar på VM. Målgruppen er barn fra 0 til 12 år men eldre barn er selvsagt også velkomne, forteller Hans Jørgen. Vi lover å lage en ordentlig skifest for store og små, og vi håper at mange vil være med på festen.

Arrangementet finner sted på Lygna Skisenter. Påmelding skjer via www.skileker.no.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Barnas skileker kommer til Lygna søndag 26. februar!

Skigruppa til Brandbu IF kan det å arrangere skifest for de minste. Det fikk vi virkelig oppleve foregående sesong, og derfor gleder vi oss enormt til å returnere til skjønne Lygna skisenter og oppleve pur idrettsglede på nært hold.

Mer info og påmelding 

 

Turnéplanen for 2023 er klar

Våre arrangementer er helt gratis og alle kan delta såfremt man har ski på beina og er mellom 0 og 12 år. Og dere må gjerne delta på flere arrangementer gjennom vinteren. Så ta en titt på turnéplanen vår og planlegg hvilke arrangementer som passer best for dere. Vi ses på skifestene:)

Turnéplan 

 

Brandbu IF er medarrangør for Barnas skileker

Vi er stolte av å ha med oss Brandbu IF som vår medarrangør. Besøk deres hjemmeside for å se hva de kan tilby av aktiviteter for ditt barn og for å komme i kontakt med klubben.

Brandbu IF 

 

Følg Skileker 

 

facebook   

Samarbeidspartnere