Årets spurtduell på Lygna

Postet av Lygna Skisenter den 12. Apr 2022

Årets spurtduell

I vinter har det vært mange løp og dueller på Lygna Skisenter men det er spesielt en duell vi  vil huske lenge.  Fredag 23. februar sto stafetter for U20 på programmet under årets VM for junior og U23.   På jentelaget som var med på å prege løpet helt fra start og på siste etappe ble det en spurtduell mellom Norges og Svea IL's Anna Heggen og det Russiske lagets ankerkvinne Elziveta Bekisheva.  Det måtte målfoto til for å skille løperne og etter ca. 10 spennende minutter kom resultatet - Norge ble verdensmester 0,1 sekund foran Rusland.  På Norges lag stilte følgende løpere: