Barnas Skileker 2021

Postet av Lygna Skisenter den 24. Feb 2021

Skigruppa i Brandbu IF ønsker velkommen til Barnas skileker for barn opp til 10 år på Lygna Skisenter 5. mars. Informasjon og påmelding gjøres her: https://www.skileker.no/event/lygna-skisenter-pa-hadeland/

Konseptet er det samme som under Tour of Norway for Kids på sykkel om sommeren med den samme sentrale staben. Det er gratis påmelding, engasjerende speaker og fine premier til alle. Alle må melde seg på før de kommer. Arrangementet har deltagerbegrensning på 90 deltagere, så førstemann til mølla som gjelder. 


Brandbu_A5flyer.pdf
Mye TV-tid denne sesongen

Postet av Lygna Skisenter den 10. Feb 2021

Til tross for den spesielle situasjonen med Covid 19 har det blitt mye TV-reklame for Skisenteret.  Her er kort oppsummert de TV-opptak som er gjort gjennom sesongen (hittil):

13. - 15. desember 2020

NRK tok opp 2 episoder til Kjendis-VM  sesong 2.   En episode med skiskyting og 1 episode med langrenn.  Disse skal sendes på NRK under VM i skiskyting og VM i langrenn.  I tillegg legges episodene ut på nettet den 6. februar og 12. februar.  Hver episode er på 15-20 minutter.         Link til HER

8. - 10. januar 2021

Norgescup langrenn Senior - damer og herrer.  3 flotte dager på skisenteret med landets beste utøver på plass.  NRK hadde ca. 10 timer sending - utrolig flotte vinterbilder og kjempereklame for skisenteret.

15. januar 2021

NRK Innlandet gjorde opptak til kveldssendinga.   Fokus var dugnad / dugnadsånd.  Det korte innslaget vi fikk se var bra - men vi kunne kanskje tenkt oss litt mer - men sånn er det.

8. februar 2021

Opptak som skal sendes sammen med Extra-trekningen på NRK.  Også her ble det fokusert på samarbeid mellom flere klubber og dugnadsånd.    Blir et innslag på 3 - 3,5 minutter og sendes antagelig tirsdag 2. mars 2021.  FØLG MED.