Barnas Skileker 2021

Postet av Lygna Skisenter den 24. Feb 2021

Skigruppa i Brandbu IF ønsker velkommen til Barnas skileker for barn opp til 10 år på Lygna Skisenter 5. mars. Informasjon og påmelding gjøres her: https://www.skileker.no/event/lygna-skisenter-pa-hadeland/

Konseptet er det samme som under Tour of Norway for Kids på sykkel om sommeren med den samme sentrale staben. Det er gratis påmelding, engasjerende speaker og fine premier til alle. Alle må melde seg på før de kommer. Arrangementet har deltagerbegrensning på 90 deltagere, så førstemann til mølla som gjelder. 


Brandbu_A5flyer.pdf0 Kommentar

Mye TV-tid denne sesongen

Postet av Lygna Skisenter den 10. Feb 2021

Til tross for den spesielle situasjonen med Covid 19 har det blitt mye TV-reklame for Skisenteret.  Her er kort oppsummert de TV-opptak som er gjort gjennom sesongen (hittil):

13. - 15. desember 2020

NRK tok opp 2 episoder til Kjendis-VM  sesong 2.   En episode med skiskyting og 1 episode med langrenn.  Disse skal sendes på NRK under VM i skiskyting og VM i langrenn.  I tillegg legges episodene ut på nettet den 6. februar og 12. februar.  Hver episode er på 15-20 minutter.         Link til HER

8. - 10. januar 2021

Norgescup langenn Senior - damer og herrer.  3 flotte dager på skisenteret med landets beste utøver på plass.  NRK hadde ca. 10 timer sending - utrolig flotte vinterbilder og kjempereklame for skisenteret.

15. januar 2021

NRK Innlandet gjorde opptak til kveldssendinga.   Fokus var dugnad / dugnadsånd.  Det korte innslaget vi fikk se var bra - men vi kunne kanskje tenkt oss litt mer - men sånn er det.

8. februar 2021

Opptak som skal sendes sammen med Extra-trekningen på NRK.  Også her ble det fokusert på samarbeid mellom flere klubber og dugnadsånd.    Blir et innslag på 3 - 3,5 minutter og sendes antagelig tirsdag 2. mars 2021.  FØLG MED.


0 Kommentar

Lygna SkiO weekend

Postet av Lygna Skisenter den 19. Jan 2021

På grunn av coronasituasjoenen får Hadeland O-lag kun avvikle NM sprint og VM-uttak for Senior Damer / Herrer lørdag 23. og søndag 24. januar på Lygna Skisenter. Se innbydelse og info i denne saken på hjemmesiden HER: 0 Kommentar

Lerøy Cup 4 Senior - AVLYST

Postet av Lygna Skisenter den 19. Jan 2021

I lys av smittesituasjonen, nedstengningen av flere nærliggende kommuner til Lygna, og at toppidretten i flere kommuner på Østlandet nå er stengt ned velger vi å avlyse arrangementet på Lygna 30.og 31,januar.


  Arrangementets hjemmeside - her.0 Kommentar

Lerøy Cup 3 Senior

Postet av Lygna Skisenter den 11. Jan 2021

Førstkommende helg - 15. til 17. januar arrangerer Søndre Ål Sportsklubb - skiskyting og Tingelstad Skiskytterklubb Lerøy Cup 3 for senior damer og herrer.  Ytterligere informasjon på arrangementets hjemmeside - her.


0 Kommentar

Powered by: Bloc